Featured Products

Vestibulum urna ipsum

product

Price: $180

Detail | Add to cart

Aliquam sollicitudin

product

Price: $240

Detail | Add to cart

Pellentesque habitant

product

Price: $120

Detail | Add to cart

Produk Anion 'LoveMoon'


RM48/set (3 pek)
pilihan pek
1 ~ 1 pantyliner,1 day use & 1 night use
2 ~ 2 day use & 1 pantyliner
3 ~ 2 night use & 1 pantyliner

kos pos : RM6



RM268/box
ada ~ 10 day use
~ 5 pantyliner
- 4 night use

Kos Pos : RM10..

INFO :

Gambar menunjukan kertas 'recycle' & bahan kimia yang digunakan oleh pengeluar tuala wanita & lampin bayi...

recycle paper digunakan supaya kos rendah
bahan kimia pula untuk menyah bau & memutihkan





Petikan dari suratkhabar & majalah yang menunjukkan betapa bahayanya penggunaan recycle paper & bahan kimia didalam tuala wanita yang berada dipasaran..














Penggunaan yang berterusan akan menyebabkan kanser pangkal rahim...
Kajian telah pun dibuat dan mendapati
83 % terdedah kepada jangkitan faraj
62% nisbah penyakit ini berpunca daripada penggunaan tuala wanita yang berkualiti rendah



Kanser Rahim adalah pembunuh wanita ke2 terbesar di Malaysia


Gambar menunjukan bagaimana tuala wanita anion Lovemoon berkerja..



Anda hanya perlu menukar jenama...untuk kesihatan yang optimum...pilihan ditangan anda..













1 Response to "Produk Anion 'LoveMoon'"

shahril said...

salam semua… sebenarnya punca utama semua jenis kanser adalah kekurangan Vitamin B17/Amygdalin… boleh buat search di google pasal ubat B17 nie adalah penawar/ubat kepada semua jenis kanser tak kira tahap brape pun.. B17 nie tggi dalam biji aprikot, biji buah2an berry mcm acai berry, burberry, anggur, epal, kacang hijau, ubi kayu, daun sireh, daun belalai gajah, keladi tikus… tu sbb org2 tua dulu kadar kanser sgt kurang sbb mereka mengamalkan makan ubi kayu, daun sireh, ulam2an, keladi.. kita skrg mmg xmakan atau kurang makan bnda2 mcm ni, tu yg kanser terlalu tggi dlm zaman kita… sesiapa yg ingin mendapatkan ubat kanser iaitu B17 + Bromilin + Graviola… boleh hubungi saya 019-9362993, atau emel di hubby_sr@yahoo.com atau join group facebook ‘PENAWAR/UBAT KANSER’.. sesuai utk merawat semua jenis kanser tak kira tahap brape… InsyaAllah boleh sembuh sepenuhnya dlm masa 2-3 bulan sekiranya mengikut tatacara yg betul….

Post a Comment